Realisatie

Project in Kalfort

De klant had een landelijk idee voor het geheel van de woning. De eiken deuren waren snel gekozen, de glazen deur hebben we met de klant mee bedacht en deze aangepast naar hun wensen.

De uitdaging

We hebben een verdeling in de deur verwerkt en een landelijkere trekker aangebracht. Ook het bezetten van de opening werd door ons voorzien. De klant hoeft hiervoor zelf niet op zoek te gaan naar een bezetter voor dit kleine werk.

De kast werd volledig ingedeeld naar de wensen van de klant, hoe hij deze zou gebruiken en om ervoor te zorgen dat er voldoende bergruimte is. De kast werd voorzien van led verlichting voor zo de berging volledig te verlichten.

De klant aan het woord

Op latere leeftijd hebben wij beslist om over te stappen naar een nieuwbouw.

Nu wij hier al een tweetal jaren wonen, vonden we dat we in onze woning dat we  niet de uitstraling hadden die we wilden. Dus besloten wij om  via “pinterest” een paar ideetjes op te doen om de warme landelijke uitstraling door te trekken in onze woning. Onze berging was een chaos .

De oplossing was een strak landelijke kast op maat gemaakt om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Om deze kast dan een beetje bij de keuken te laten horen, kwamen wij dan op het idee om een steel-look deur te plaatsen om  zo de landelijke kast ook mee bij de keuken te laten betrekken.

Voor de living en de inkomhal moesten wij een warme uitstralende en mooi ogende deur vinden.

Met deze ideeën in ons achterhoofd gingen wij dan opzoek naar een  firma die dit kon verwezenlijken.

Nu in het verleden hadden wij al goede mond aan mond reclame gehoord over de firma “Segers & zoon”.

Het  bezoek aan de toonzaal ging vlot en kregen een goede uitleg door de zaakvoerder. De warm ogende en goed uitziende deur die wij in ons gedacht hadden, vonden wij niet in de toonzaal. Maar door het luisterend oor van de zaakvoerder had hij wel een gedacht naar waar wij echt opzoek waren. In zijn werkplaats lagen juist nieuw geleverde deuren .

Geen enkele moeite was te veel om ons naar de werkplaats te brengen. En ja daar lagen ze.

Door onze gesprekken had Tom ook begrepen dat wij op zoek waren naar een kast op maat gemaakt. Door middel van een foto werd de kast ontworpen door de neef van Tom.

Christoph maakte voor ons een kast die mooier was dan op de foto.

Het resultaat mag er zijn, alles mooi afgewerkt en propertjes opgekuist !

In de toekomst doen wij zeker weer beroep op de firma Segers & zoon  en zullen hun vakmanschap zeker aanbevelen!

– Fam. Van der dood – Van Caer.

Bekijk ook onze andere realisaties