Veiligheidsdeuren

Hou inbrekers buiten

Voor een veiliger thuisgevoel

Veiligheidsdeuren zien we vaak bij publieke gebouwen, maar voor bij ons thuis denken we er niet meteen aan. Maar een veiligheidsdeur heeft meer troeven dan alleen de inbraakwerende eigenschappen.

Strak design

Veiligheidsdeuren worden natuurlijk in de eerste plaats in appartementen geïnstalleerd om de verschillende flats van elkaar te scheiden en dieven wat minder kans te geven om overal binnen te geraken. Maar we zien ze ook regelmatig in huizen opduiken.

Een belangrijke reden daarvoor is het design van veiligheidsdeuren. Hun industriële en strakke look maakt ze uitermate geschikt voor hedendaagse interieurs. In combinatie met het veiligheidsgevoel kiezen mensen daarom vaker voor een veiligheidsdeur.

Een warm en veilig nest

Isolerende eigenschappen

Oké, de inbrekers kunnen niet zomaar bij uw waardevolle spullen wanneer u een veiligheidsdeur stevig op slot draait. Dat zorgt ervoor dat u met een geruster gemoed uw huis verlaat.

Maar er is meer. In de moderne bouw neemt isolatie een belangrijke rol in. Veiligheidsdeuren beschikken over uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. En ze zijn ook behoorlijk geluidsdicht. Goed voor de energiefactuur en uw privacy dus.

Fotogalerij

Ontdek enkele projecten

  • Snelle levertermijn
  • Grote voorraad
  • 6 op 7 beschikbaar
  • Handwerk

Bezoek onze showroom of neem contact op